AKTUELNO

Priznala je svoju krivicu!

U razgovoru sa Stanijom Dobrojević, predstavnici sedme sile nastavili su razgovor o njenoj vezi sa Markom Markovićem. Stanija je priznala da ima negativan odnos prema svojoj vezi, ali opravdanje je našla u prethodnih vezama, zbog kojih je izvukla loše iskustvo.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da ti dolivaš negativan ton zbog ranijih loših iskustava? - glasilo je pitanje.
Da, mislim da je to u pitanju, Marko je dobar dečko, a to što ja imam negaativna iskustva i što sam prošla mnogo više, jeste to je problem. Mogu da vidim gde mogu biti ozbiljni problemi, zato i kažem da imam problem sama sa sobom. Ne samo sa Vladimirom, već i sa Filipom, gde ja ne nosim lepa iskustva. I te moje sumnje i tripovanja, to potiče od mene, ne od njega - bila je otvorena Stanija, a potom je i Marko ustao i izneo svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Slažem se sa skoro celim njenim izlaganjem, verovatno je vođenja prethodnim vezama, ima tu neku dozu straha, kada su u pitanju te neke stvari, kao što je već rekla. Zna da unese neki nemir, što ja smatram da je potpuno ne potrebno. Pričali smo baš, pričala mi je da ima problem oko godina, ja nemam problem sa tim, iskreno. Ja njoj zameram to što je u nekim situacijama dosta skeptična, a što stvarno veze sa vezom nema, ali dosta pričam sa njom, ja nisam neko ko eksplodira u trenutku - odgovorio je Marko.
Moraće prvo mojima da se dokaže zbog godina, ali biće u fazonu da treba da brinem o deci, a sad sam našla dečka 9 godina mlađeg, to su neki moji tripovi u glavi - ubacila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'