AKTUELNO

Dozvolila mu je mnogo više!

Predstavnici sedme sile u emisiji ,,Pitanja novinara" imali su pitanje i za Staniju Dobrojević. Naime, novinari su hteli da saznaju o problemima koje ima u svojoj novoj vezi sa Markom Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras bih volela da porazgovaram sa Stanijom Dobrojević. Stanija, reci mi zašto si mu dozvolila da ti radi sve ono što je Vladimiru trebalo mesec dana da dođe do tebe? - glasilo je pitanje.
Zato što je naše druženje bilo u inat Vladimiru, to je trajalo 7 do 10 dana. Kasnije je između nas kliknulo i jednostavno sam se samo prepustila i to je bio razlog. Sa Vladimirom sam išla više mozgom i bila sam na višem nivou. A ovo je prirodnije i više ima hemije - odgovorila je Stanija, pa je odgovorila na pitanje da li je Marko uspeo da osvoji nešto što Vladimir nije mogao.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je krenulo krajnje neozbiljno, međutim, kaok su stvari išle dalje, počele su da se rađaju neke emocije i počeo je da mi bude bitan. Sve dok su se neke stvari dešavale, nije mi bilo bitno, ali sam shvatila da mi je stalo i da gledam na to na neki drugi naćin. Ja nemam problem sa Markom, ja imam problem sama sa sobom i pređašnjim iskustvom i time šta će biti dalje. Naša veza je kao na ruletu, ili ćemo dobiti sve, ili ćemo izgubiti sve - bila je koncizna Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'