AKTUELNO

Obe su ispričale svoju stranu priče.

Majka Dorotee Jovanović i Branslava Radonića Brendona su večerašnji gosti u studiju u Šimanovcima. Voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Draganu i Ružicu, a one su prokomentarisale kako im je izgledao sukob svoje dece.

Potom je voditeljka upitala Doroteinu majku da li je zvala Brendonovu majku i uznemiravala je zbog sukoba ovo dvoje zadrugara, na šta je ona dala potvrdan odgovor, a onda objasnila o čemu se radi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je rekla: "Pretim ti sobom", Brendon je rekao "Ti meni pretiš mafijom", iz njenih usta nije izašla reč mafija. Ja sam se čula sa Ružicom, nakon toga me je zvao njen (Ružičin) muž - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Čule smo se dva puta, ali nije pretila. Ja sam rekla da nisam zadovoljna Doroteinim ponašanjem. Rekla je da se boji tog njihovog razgovora i ponašanja i onda je ona rekla da vidimo da skrenemo pažnju ili Dorotei ili Brendonu. Uznemirilo me je to malo - pričala je Ružica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BITNO MU JE SAMO JEDNO! Nakon brutalne svađe Lune i Marka oglasio se Gagi Đogani, pa poručio: To je smejurija! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'