AKTUELNO

Subotićeva je istakla da se Marinkovićeva nije lepo ponela prema Zonjićevoj.

Maja Marinković i Marijana Zonjić su tokom večeri ušle u sukob zbog garderobe koju je, prema rečima Marinkovićeve, pevačica uništila. Aleksandra Subotić je bila očevidac dok su se njih dve svađale, pa je rešila da Maji očita lekciju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Subotićeva je kao dobra rijaliti prijateljica skrenula pažnju Maji da se nije korektno postavila prema Marijani i da se previše igra u rijalitiju i time ugrožava prijateljstvo koje postoji između nje i plavuše.

Ti treba sa njom to da rešiš, a ne da ideš po kući i da rešavaš. Previše si ušla u rijaliti sistem, sa tobom ne može da se priča. Ti malo padaš, jer si počela van stola da se ponašaš kao da si za stolom. Ti ne možeš da prihvatiš kritiku - kritikovala je Aleksandra Marinkovićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u svom svetu. Ja nju mnogo volim, ona je dobar čovek, ali je neodgovorna. Ja cenim svoje stvari - pričala je Maja.
Na tebe čovek ne može da se osloni. Ne ponašaš se više normalno. Ti sve pričaš kako te ne zanima, a za svoje te i te kako zanima. Tebi niko ništa ne može da kaže - nastavljala je sa pridikama Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'