AKTUELNO

Ovo su čekali da vide!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: Printscreen

Snimak pada Bore Santane u spavaćoj sobi, postao je potpuni hit na internetu, a veoma brzo se našao na listi najgledanijih snimaka na sajtu Jutjub. Ovaj ukućanin nakon završetka žurke u utorak veče, otišao je u spavaću sobu kako bi se spremio za spavanje. On je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao kao sveća pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Prilikom pada, on je porušio sve njihove stvari, a onda se srušio na pod. Zadrugari su odmah skočili da mu pomognu i da ga podignu, a on je imao legendarnu rečenicu zbog koje su svi prasnuli u smeh. Kako je sve to izgledalo imali su priliku večeras da pogledaju i svi ukućani. Zadrugari su popadali od smeha kada su videli ovaj snimak.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svi blejimo po krevetima i samo Bora... On je pričao sam sa sobom! Znaš kako je to Milane izgledalo... On je ležao i: "Neko me je gurnuo", ja sam umrla. Bilo mi je žao, ali znaš kako mi je bilo smešno - rekla je Luna nakon snimka.
Ali njegova faca... Ode čovek - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Više će ovaj klip da ima pregleda, nego pesma. Ja sam, majke mi, mislio da me je neko gurnuo. Ne znam kako sam pao - bio je Borin komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bora Santana

'