AKTUELNO

Sevale varnice.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija Dobrojević i Marko Marković ogovarali su nedavno Suzanu Perović za koju smatraju da je folirant, a taj snimak večeras je prikazan ukućanima "Zadruge".

Bila sam na Farmi i taj Miki je bio na Farmi, ali eto vidiš, ovde se desilo to što se desilo. Da mi se to nije desilo, bila bih dosadna verovatno. Narod očigledno podržava ljubav. Ja nemam razloga da ovde bilo šta radim i petljam da bih ostala. Ja sam ti poslednja karika koju ti treba da komentarišeš sa svojim dečkom, jer sam ti ja mnogo dosadna - rekla je Suzana Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je folirant. Ne znam šta je to ona njemu rekla, jer ja ne znam njihove priče, ali ja mislim da je Miki uvideo da ona njega ne voli i da se folirala. On se razočarao. Ona je trebala da kaže šta se desilo - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da odgovorim na ovo. Ja sam sve rekla šta sam mislila. Želim joj sve najbolje u životu. Nemam ja taj rijaliti vokabular i živce - dodala je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'