AKTUELNO

Svi su zanemeli.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razgovor Tome Panića i Bore Santane o Nadeždi Biljić odzvanjao je u ušima Biljićeve dok je gledala snimak. Paniću je Bora rekao da sa Nadeždom može da ima odnos svako i da je trebalo da nastavi priču sa Marijanom Zonjić. Ono što je usledilo, ostavilo je sve bez teksta.

Sad ću da vam odam jednu tajnu. Bora i ja smo imali odnos posle prve Zadruge. Pošto si takav šmeker. Ja se j*bem ovde sa kim ja hoću. Bili smo zajedno, bilo ti je lepo. Ja nisam Crveni krst, ti si nula u odnosu na frajere koje ja imam. Krili smo, bio je dogovor da se to ne otkriva. Mogu da vam kažem da je to bio jedan od boljih odnosa - otkrila je Nadežda.
Hajde ne laži, hajde ne izmišljaj. Meni nije jasno što se ona setila da priča ovo. Nisam hteo da je uvredim. Nije istina, nismo imali odnose - branio se Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja imam koga ja hoću jer ja sedam na ku*ac. Mogu sve vas, ako hoću. Možda sam najveća kur*etina, ja imam m*da i uvek kažem sve ono što imam - priznala je Nadežda.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'