AKTUELNO

Nekada su bili najbolji drugovi.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Foto: TV Pink Printscreen

U nedelji iza nas u spavaćoj sobi nastao je opšti haos kada su ukućani videli šta Branislav Radonić Brendon drži od stvari iza svog kreveta. Nakon što je Brendon sve očistio, Bane Čolak, Luna Đogani i Marko Miljković komentarisali su ovog zadrugara sa kojim su često imali svađe. Luna je tada rekla Marku kako mu je i ranije pričala da Brendon neprijatno miriše, posle čega joj je Miljković odgovorio da ga je takvog prihvatio.

Baš me briga što se o meni priča - rekao je kratko Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako vas ja prihvatim takvog, ja ću vas poštovati. Tako sam prihvatio i Brendona. Video sam da je štrokav, da je nula od čoveka, ali ja sam pronašao nešto interesantno u njemu i rešio da pijem tu jutarnju kafu sa njim. Ovo što je sada bilo, to je jezivo šta je on držao i kako se on prikazao. On je još veća štroka napolju i tu nema opravdanja. Možda mama trčkara oko njega, ali iz njegovog ponašanja se vidi da je klošar. Ja ne znam da li je jednom oprao posteljinu. Ona mu nije žuta, nego braon od znoja - pričao je Marko Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Branislav Radonić Brendon

'