AKTUELNO

Ponovo je nastala tenzija između Subotićeve i Jeremića.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari rado odgovaraju.

Lazare, pričao si imao svađu sa Aleksandru dok ste išli u "Amidži šou". O čemu se radi tačno i da li si ti na osnovu te svađe zaključio da ona još uvek voli Davida - glasilo je pitanje za Jeremića.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je tu neko bockanje. Kad smo se mi popeli na bika, ona je rekla kako je on (David) dobar u jahanju, i onda sam ja skočio i rekao: "Davide" i onda je ona prokomentarisala kako ja zamišljam Davida na biku - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

On je tu mene iskulirao, kada je on krenuo da jaše, ja sam ga bocnula na konto Davida. Ja smatram da je to što je rekao o meni izmislio zbog Davida da bi mu se dodvorio. Ja sam njega zezala da mu se sviđa David, jer je on izmislio ružnu priču o meni. On je ničim izazvan tokom jahanja počeo da mazi onog bika i da viče: "Davide, Davide" i to je izgledalo kao da se uživeo da mazi Davida - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'