AKTUELNO

Sa knedlom u grlu je pričala o ovome.

Najverniji gledaoci "Zadruge 2" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući

Jedno od pitanja je stiglo za Lunu Đogani, a gledaoca je zanimalo zašto je blogerka želela da rodi decu bivšem dečku Slobi Radanoviću, a sadašnjem ne želi.

Foto: Pink.rs, E-stock

Luna, dok si bila sa Slobom, htela si da mu rodiš decu sa 22 godine, a sada ne želiš da Marku rađaš decu i kažeš da si mlada. Kako možeš reći da je veza sa Slobom bila bolest, a sa Markom ljubav - glasilo je pitanje za Lunu.
Rekla sam da je ono bila bolesna ljubav, a sada je normalnija. Da, želela sam dete sa njim, jer sam bila zaljubljena u njega, ništa nisam videla osim njega. On je prvi taj koji je pričao da želi da me oženi, da želi decu, ja sam ga pratila. Sada gledam malo realnije. Sve što u životu isplaniraš, to ne bude tako. Deca i brak su za mene nešto veliko, sada nisam spremna na to. Slobu sam volela bolesno i sada sa Markom gledam sve realnije - prokomentarisala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DOSTA MU JE SVEGA? Nakon što je učestvovao u mnogim AFERAMA u Beloj kući, Lazar doneo OVU ODLUKU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'