AKTUELNO

Ne može tek tako da mu pređe preko izrečenih reči.

Tokom nezaboravne noći na velelepnom imanju tenzije ne prestaju da rastu. Bora Santana večeras dominira svojim provokacijama, ali je u jendnom trenutku prišao Suzani Perović sa kojom je od juče u svađi, jer ga nije izabrala da ide u emisiju ,,Amidž šou".

Foto: TvPink Printscreen

Ja se loše osećam, zato što te gotivim. Da je Ljuba bila u pitanju znaš koliko bi me bilo briga. Nikad tebe ne bih uvredio, ni tebe nisam uvredio - izjavio je Bora.
Ni ja tebe, meni je krivo što ti i ja dolazimo u raspravu. Nisi ti kriv, ali si juče skočio bezveze, pusti nas dvoje da raspravimo. Ja sam se svađala sa Mikijem zbog tebe. Mnogo si me iznervirao đubre jedno, što si to uradio? Što si meni to uradio - dodala je Suzana na to što joj je Bora rekao.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Zadruga 2

'