AKTUELNO

Nije želeo da ćuti!

Luna Đogani ranije je izjavila kako navodno imaju intimni odnosi u "Zadruzi" koji nikada nisu ugledali svetlost dana. Nakon što se pravdala da nije mislila na Kristinu Kockar, povela se polemika da li je Đoganijeva onda mislila na odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša u prvoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" zadrugari su polemisali i o ovoj temi, a svoje mišljenje izneo je i Lepi Mića koji je istakao da Luna i Ana Korać nikada nisu bile prave prijateljice.

Rekao sam da je Stanija spomenula s*ks Ane Korać i Janjuša. Ja sam rekao: "Znam na koga misliš. Misliš na Anu i Janjuša". Ja samo znam da s*ks koji se desio ovde, iako je snimljen, može da bude i da nije emitovan. A ako ga je neko video, onda je emitovan. Ona je to mogla da vidi samo na ekranu, čim je rekla: "Nije prikazano", znači snimljeno je. Ako je bio s*ks u hotelu, on nije snimljen i on ne postoji. Ja sam tvrdio da s*ksa nije bilo u hotelu, jer nema dokaza za to. Luna i Ana su šatro prijateljice, one nikada nisu bile prijateljice, a sada se prikrivaju - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Luna rekla, to ima veze sa ovom Zadrugom - dodala je Ana Korać.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'