AKTUELNO

I dalje nema lepo mišljenje o Dobrojevićevoj.

Na ovonedeljnom "Pretresu nedelje" koji vodi Milan Milošević povela se tema o odnosu Stanije Dobrojević i Marka Markovića, kao i da li se Crnogorcu zapravo sviđa Luna Đogani.

Ljuba Pantović odlučila je da prokomentariše ponašanje Dobrojevićeve, za koje smatra da je očajnički potez kako bi opstala u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Staniju jako dobro znam. Ona izgleda samo u rijalitijima nalazi frajere. Pre nego što se upetljala sa Markom u takozvanu vezu, ona ide taktikom : "Ja sad znam šta ona radi, sad ću namerno da radim suprotno". Meni je zanimljivo da identične stvari traži od dečka i drugarice. Ona sedi kao grofica, traži da idu u prodavnicu umesto nje. Ja u njene suze više ne verujem, od kada je plakala za pljeskavicom. Što se tiče Lune, naravno da joj odgovara kačenje. Stanija je meni dala odgovor dok je opušteno ćaskala sa ekipicom, rekla je da se osetila nebitnom za rijaliti. To je njena kriza. Ja Staniju nisam znala kao prostakušu, sada je znam. Ona pre nije psovala, krila se iza paravana kada se presvlačila. Ona sada može da ima opravdanje samo ako je očajna. Ni Kristijanu nije prelazila preko svih stvari, a sada je odjednom smrtno zaljubljena posle tri dana, došla na red posle Ane, Mine, Maja, sada odjednom ponosna Stanija Dobrojević, pokazuje sasvim nešto suprotno. Da je ovo sa Lunom tačno, Stanija bi bila žrtva, Marko bi bio najveći ološ. To bi bilo previše za bilo koga. Stanija može samo da opravda svoje poteze kao očajna domaćica. Ja ne znam ko može u ovo da poveruje, da se ona potresla jer razmišlja o spoljnom životu sa Markom? Ti si već kupila kartu za Ameriku, on je tebi samo usputna stanica. Ti pričaš o nekom spoljnom životu? Odlazak u prodavnicu gledaš kao životni problem. Ja sumnjam u sve njene suze, za to ne plače ni dete od tri godine - iznela je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija i Marko su kratko prokomentarisali da ionako svi ljudi misle da su u lažnoj vezi, pa ih osuđuju, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ljuba Pantović

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'