AKTUELNO

Opšti haos nastao zbog novca!

Veliki šef poslao je budžete, pa je ovonedeljni vođa Suzana Perović podelila po sopstvenom nahođenju novac za ovu nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Vi znate da ću ja podeliti onako kako ja želim i znate da su meni neki od vas dragi, kao što su Mića i Zorica i moram im dati najveći budžet - izjavila je Suzana.

Veliki budžet su dobili:Lepi Mića, Zorica Marković, Aleksa Savić, Mina Vrbaški, Luna Đogani, Savo Perović i sama Suzana.Srednji budžet su dobili:Marko Marković, Maja Marinković, Toma Panić, Eleonora Miljković, Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Sanja Stanković, Bane Čolak i Bora SantanaMali budžet su dobili: Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić, , Branislav Radonić Brendon, Ana Korać, Marko Miljković, Lazar Jeremić, Dorotea Jovanović i Nadežda Biljić

Suzana je poslušala svoju prijateljicu Zlatu Đurković koja joj je rekla da Luni Đogani, Mini Vrbaški, Savu Perović i Aleksi Savić da velike budžete. Dorotei Jovanović je Suzana od svog budžeta odvojila i dala, kako ne bi ostavila loš utisak na njih, dok je Zorica Marković dala Nadeždi Biljić. Suzana se osvrnula i na to što se Lazar Jeremić naljutio, jer je tvrdio da je Zlata i njega navela da treba dobije veliki budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Ja da sam imala više, ja bih dala i više. Što se tiče Lazara, on je ljut, ali on nije pušač. On je dobio najmanji budžet, ja ne znam šta je on pričao sa Zlatom, niti me interesuje, znam šta je meni Mina rekla - izjavila je Suzana.
Meni je govorila za stolom, ja nisam ništa razumela, ali noć kad je ispala, rekla mi je "Nama klincima", a Lazara nije ni spomenula - potvrdila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'