AKTUELNO

Nije mogla da izdrži.

U dobro poznatom terminu, kao i svake nedelje u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević upitao je Aleksandru Subotić zbog čega je plakala.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam izašla, prvi put sam imala priliku da vidim sebe kako sam izgledala. Kada su pustili klip kada su se David i Lazar poljubili, ja sam gledala samo sebe, kako sam se zapustila i šta sam sebi dozvolila. Ja nisam videla ni kako se ponašam, ni kako sam izgledala, šokirala sam se i doživela stres. Toliko nisam bila svesna, zaista mi nije bilo dobro. Zbog toga sam plakala. Smatram Davida krivim, smatram da treba da se voljenoj osobi skrene pažnja na neke stvari. Svoju utehu sam tada pronašla u hrani. Imala sam pre te veze još dve ozbiljne veze. Kakvi god su bili, ti muškarci su me vukli napred. On me je povukao u propast - ispričala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević se ubacio, optužio Aleksandru da laže, pa pohvalio Anu Korać.

Ne mogu ja nekog da teram da ne jede. Pogledaj Anu, izgleda kao praćka - ubacio se Dragojević.
I ja sam prvih godinu dana izgledala kao praćka. Ja sam bila prinuđena da svako jutro budem budna do šest ujutru, to je dokaz moje ljubavi. Šta sam ja sebi dozvolila, a ti si me ovde ukanalirao. Ovaj moj verenik je otišao u Ameriku da kaobajagi zaradi novac. Smatrala sam da treba da stojim uz svog muškarca. Ja sam se žrtvovala, bila sam nezaposlena, ostajala sam budna da pričam sa njim. Svako jutro do 6, 7 ujutru, a u 10 sam morala da ustajem zbog svoje ćerkice. Pila sam limenke po celu noć, jela grickalice, dala sve od sebe da naša veza ne bude oštećena, da on ima utisak da sam bila pored njega i on pored mene. Kada se vratio, nas odnos je bio savršen. Odjednom ulazim u rijaliti i on menja naš odnos iz korena. Sad je njemu bitnije da glumi rijaliti igrača i favorita - navela je Aleksandra, a David ju je sve vreme prekidao, pa je Subotićeva počela da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'