AKTUELNO

Smatra da poznaje Jovanu bolje od Kije.

Nedelja je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Novinarku je zanimalo mišljenje Lune Đogani o strahu Jovane Tomić Matore da će se Kristina Kija Kockar naljutiti na nju jer se pomirila sa blogerkom.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je dala svoj odgovor.

Ne osećam se nikako, nemam nikakvu emociju. Moj odnos sa Jovanom nema veze sa Kijom, niti me zanima šta Kija misli. Jovana je moja drugarica pre "Zadruge 1". Nismo imale konflikt vezane za nju. Šta će ona da misli, ne zanima me. Da li će Jovana imati problem sa njom zbog mene, ne znam. Ja neću nikog siliti na druženje. Ako bude problema zbog mene... Ne znam šta se dešava napolju, nisam upućena. Znam kakva je Jovana. Možda i više nego što zna druga osoba. Jovani ne može da se zabrani bilo šta. Slušala je svoje srce, imamo super odnos ovde. Ne mislim da će to uticati na Jovanino i moje druženje. Ne mešam se više u to. Ne želim da se opterećujem sa ljudima iz moje prošlosti - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Kija Kockar

#Luna Đogani

'