AKTUELNO

Napravila haos

Aleksandra Subotić dobila je pitanje od Zerine Hećo. Naime, ono što je Zerina htela da sazna bilo je usko povezano kao i priča Lune Đogani iz prve sezone ,,Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Da li se smatraš kompetentnom da pričaš o moralu kod žena, u ovom slučaju kod Lune, kad si radila isto da bi došla do muškarca u prošlosti? - upitala je Zerina.
Vidim da si odvratna i da se nisi promenila, zloba ti isijava iz face. Ona mnogo dobro zna da ja nisam uradila isto i nisam nikoga rastavila. Meni je on govorio da sa tom ženom nema ništa, da sva imovina koju on ima glasi na nju i da zato nije mogao da se odvoji od nje. Ja sam bila ta koja, kad se porodila, sa detetom sam išla na njegova suđenja, verovala sam mu. On nije bio oženjen, on je sada u srećnom braku i nikada ono što se meni desilo. Ja sam '96 godište, otac mog deteta je '81 godište, to se provuklo, ja sam već bila trudna, ja kad god sam ga pitala, on je imao izgovor za sve. On nikad kod kuće nije bio i zato sam mu verovala - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ste vi svi zajedno otišli da demantujete, a ti si u tom trenutku znala da on nema ženu, kako kad se slikala sa njim ispred i ljubila se ispred splava - dobacila je Matora.
Mi smo demantovali sve, mi se nismo krišom ljubili, ja sam transparentno bila sa njim u vezi - objasnila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde najgora i svi najgori epiteti koje sam dobila i ja ne pokušavam da se opravdam. Nemam više snage da pravdam, ja sam najveća ovde k*rva, jer je moja veza javna, a sve ostale su svetice. Moja jeste najveća greška u životu. Meni je on predstavio da sam ja ljubav njegovog života, da je njegov brak loš, da je on nju (Kristinu Kockar) varao i ranije - dodala je Luna.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'