AKTUELNO

Njoj nije bilo svejedo dok je ovo slušala.

Naredno pitanje dobila je Mina Vrbaški od strane novinarke Katarine Ristić, a bilo je u vezi njenog života o kom je zadrugarka imala iskrenu ispovest pred milionskim autidorijumom.

Kako se osećaš zbog toga što muškarci misle da si laka žena, pa je čak i Marko Marković rekao da može da te ima kad god poželi - upitala je Keti.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, on je bio sa mnom, to govori isto i o njemu. Ali me ne zanima šta će ko da kaže. Treba da odrastem i da promenim mnogo toga u životu. Ne zanima me šta drugi muškarci misle, meni je najbitnije šta moja porodica misli - odgovorila je Mina.
To se tako shvatilo, da se čekao samo trenutak kada ću ja njoj dati neki znak - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde u kući sam pričao, nisam se dopisivao, ja imam jedan skroman život i nikada nismo imali problem sa nekim osobama. Niti želim, nisam hteo da ako se pojavim sa njom ili nekom, da me gledaju i da dobijam pretnje, nemam strah od toga, nego nisam hteo da bilo ko moju porodicu, na ulici zaustavi, ili mene u klubu, da moram da slušam neke priče, pretnje, ja sam na to alergičan - dodao je Marković, pa je time otkrio šta se to promenilo nakon što je izašao sa velelepnog imanja i da je to razlog zbog kog je raskinuo sa Minom.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'