AKTUELNO

Preko nekih stvari ne želi da mu pređe!

Kao i svakog petka, zadrugari su igrali "Igru istine", a Bane Čolak postavio je pitanje svom prijatelju Bori Santani.

Njega je zanimalo da mu Santana objasni šta je hteo da postigne time što je tokom jučerašnjih nominacija predložio Staniji Dobrojević da je poljubi, kako je ne bi nominovao i da li smatra da mu je ona ispala prijatelj.

Pročitajte još: Nisi sazrela, ti nosiš teret zbog svoje porodice! Svi u Beloj kući su ZANEMELI kad su čuli šta Lepi Mića misli o Luni, ONA NIJE MOGLA DA MU ZAMERI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Bora je ustao da da odgovor, a Dobrojevićeva se ubacila, isprovocirana njegovim rečima.

Ja sam se odmah ogradio, rekao sam da sam sve rekao iz zezanja. Nije bilo lepo zato što je u vezi. Ništa ružno nisam rekao. Kada je Stanija rekla da sam nju izdao, to nije tačno. Ja sam sumirao utiske, ja sam nju stavio u top 3 osobe koje ne bih nominivao i pravi kampanju za nju. A kada je meni trebalo, ona nikad nije stala da podrži tu priču. Nije ljubomorna, ali nije osećala tu neku dužnost da bude deo toga, da pravimo neki šou. Kada je stavila svoju drugari ispred mene, ja sam shvatio da tu nema ništa od prijateljstva. U nekim situacijama nije ispala prema meni drug. Treba da se ogradimo od situacije, mi smo poznanici, a ne prijatelji - rekao je Bora.
Mi jesmo poznaznici. Videli smo se dva puta. Gotivio si me napolju, ali tvoji postupci prema meni... A ovo lupetanje danas, hvala Bogu da nisam bila bliža sa tobom i da smo pravili neki šou. Na nos bi mi izašlo. Imaš ove mlade devojke za šou. Šta si ti mislio? Sa mnom da praviš šou, da me koristiš? Na šta ti ja ličim, na cirkuzanta - odgovorila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Stanija Dobrojević

'