AKTUELNO

Ovo će biti rizično u njihovom odnosu!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima sa novom igrom, a pravila igre nalažu da zadrugari naprave balon od sapunice i duvanjem ga provuku kroz obruč. Ovonedeljni vođa Mina Vrbaški sastavila je ekipe, te je svako iz para trebalo da provuče po tri balona od sapunice kroz obruč.

Foto: TvPink Printscreen

U prvoj rundi borile su se Ljuba Pantović i Marijana Zonjić. Odmah je igru dobila Marijana, jer ju je poslužio vetar, kako su zadrugari zaključili. Nakon toga, Aleksandra Subotić i Marko Miljković su odmerili svoje snage. Miljković je pokazao izuzetnu spretnost, pa je vrlo brzo pobedio Subotićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Naredni par bile su Jovana Tomić Matora i Ana Korać, a odmah nakon njih i Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon, te je igru dobio Jera.

Lepi Mića i Toma Panić takođe su odmerili snalažljivost u pravljenu balona od sapunice. Izuzetnu spretnost je pokazao Mića, koji je kroz nekoliko sekundi dobio dvoboj.

Foto: TvPink Printscreen

Bora Santana sukobio se sa Aleksom Savić, pa je u borbi odneo pobedu Bora. Naredni zadrugari koji su se suprostavili bili su Nadežda Biljić i Zlata Đurković. David Dragojević bio je u dvoboju sa devojkom koju su uporedili sa njegovom devojkom Anom Korać. Eleonora Miljković pokazala je svoju spretnost i time pobedila Dragojevića. Luna Đogani za svoju protivnicu dobila je Doroteu Jovanović. Sukob plavuša završio se pobedom Đoganijeve.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'