AKTUELNO

Sledi pena parti!

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće, te su se zadrugari okupili oko crnog stola kako bi ovonedeljni vođa Mina Vrbaški pročitala obaveštenje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za igru koja će pobedniku doneti nagradu. Pre svega će Mina izvlačiti po dva papira i to će biti jedan par. Postavite dva obruča jedan pored drugog, napolju. Jedan zadrugar će stati ispred jednog obruča, a drugi ispred drugog. Na zvučni signal, svako od vas će napraviti balon od sapunice, kada je jedan balon prođe kroz obruč. Svako treba da provuče tri balona kroz obruč, kada jedan iz para uspešno završi igru, sledeći par počinje, sva potrebna rekvizita nalazi se ispred kapije - pročitala je Mina.

Ekipe su:

Ljuba Pantović i Marijana ZonjićMarko Miljković i Aleksandra SubotićJovana Tomić Matora i Ana KoraćBranislav Radonić Brendon i Lazar JeremićLepi Mića i Toma PanićBora Santana i Aleksa PerovićNadežda Biljić i Zlata ĐurkovićDorotea Jovanović i Luna ĐoganiDavid Dragojević i Eleonora MiljkovićBane Čolak i Maja MarinkovićSanja Stanković i Savo PerovićZorica Marković i Stanija DobrojevićMarko Marković i Suzana Perović

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'