AKTUELNO

Sada je uspela da dovede liniju do savršenstva.

Aleksandra Subotić ostala je šokirana nakon što je videla svog bivšeg verenika Davida Dragojevića, kako iza njenih leđa ljubi Lazara Jeremića, ali i kako se David ponaša u vezi sa Anom Korać. Aleksandra je pred zoru rekla cimerima da je sa njom u vezi imao drugačije ponašanje i da se sada stidi što je sa njim bila u ljubavnoj romansi.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliku pažnju izazvao je snimak u kom David ljubi Lazara iza Aleksandre, što se dogodilo u prvim nedeljama "Zadruge 2", a kada je videla taj snimak Subotićeva je ostala iznenađena i svojim izgledom zbog čega je počela da plače i jeca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme uz nju bila je njena majka Ljuba Pantović, koja je Aleksandru tešila rečima da izgleda savršeno, a na kraju joj je obećala i da će joj platiti tretman u frizerskom salonu.

PROČITAJTE: PRAVDALA SAM NJEGOVU AGRESIJU! Suzana odlučila da progovori o Mikiju, pa istakla: ĆUTALA SAM DA NE BI BIO HAOS! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam sebi dozvolila? Kada sam videla sebe ja sam se uplašila. Meni je to užas! Ne mogu da verujem šta sam sebi dopustila. Ja sam bila debela krmača, odvratna! Ja nikada nisam bila takva. To se vidi na onom klipu - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze Aco, svi smo sebi dopustili nekada da pogrešimo. Ti ne smeš sebe da kriviš zbog toga. Aco, nemoj da me ljutiš. Ti si prelepa i to moraš da shvatiš. Ti si prelepa. Imaš prelepe oči, prelepo lice... Ti si i tada bila lepa, ali si bila krupnija. Pa šta? Jesi smršala! Ti si praznik za oči, to ti je rekla ona žena u prodavnici. Tebi se svi dive kako si smršala. Treba da budeš ponosna na sebe, a ne sebe da kriviš - govorila joj je Ljuba.

Podsetimo, Aleksandra Subotić već nedeljama vežba i vodi računa o svojoj ishrani, zbog čega je uspela da dovede liniju do savršenstva. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

'