AKTUELNO

Pred zoru pričale o Mikiju.

Suzana Perović tokom ove noći odlučila je da progovori o Mikiju Đuričiću i tom prilikom istakla kako je često ćutala i pravdala Đuričićeve poteze. On je nedavno ošamario ovu zadrugarku, a zatim štakama udarao Nadeždu Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: PRAVDALA SAM NJEGOVU AGRESIJU! Suzana odlučila da progovori o Mikiju, pa istakla: ĆUTALA SAM DA NE BI BIO HAOS! (VIDEO)

Nadežda i Suzana o Mikiju su razgovarale pred zoru, ispred Bele kuće. Biljićeva je odlučila da se priseti situacija koje je imala u odnosu sa Đuričićem, pa je rekla Suzani da je Miki i ranije pokušavao da nasrne na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

On je kretao da nasrće na mene. On je mene vređao, ali je na uvrede dobijao još veće uvrede. On je meni rekao da sam se j*bala sa njegovim drugom. Ja tebi usisavam sobu, ti na svadbi sa devojkom. Šta ćemo sad? Ja sam imala argumente. Bogu se zahvaljujem što su mene otac i majka ovako odgajili. Moj otac je jednom digao ton na moju majku, on se posle dva minuta tresao jer je sebi dozvolio da digne ton - govorila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si imala argumente, ali generalno kad gledamo ovako sa strane, koliko je mladih ljudi ljigavo - bio je Suzanin komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'