AKTUELNO

Nije htela da ćuti.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su se Ana Korać i Sanja Stanković provodile na Rajskom ostrvu, tokom devojačke večeri, prikazano je ukućanima Bele kuće. Ove dve zadrugarke tada su igrale veoma strastveno, a Jovani se to nije svidelo.

Tako kumo, a? Što bi bio dobar s*ks Ane i Sanje - rekla je Matora, a onda je dodala: A ti Jovana maži paštetu! Imam jedno pitanje posle za Sanju. Danju fin, noću Čarli Šin! Matora je zaspala, jer je delila poslednju koru hleba sa Lunom, a one su imale šampanjac.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sa Sanjom bilo vrh! Ja bih opet otišla sa Sanjom. Meni je bilo prelepo. Stvarno sam se osećala vrh i baš mi je bilo lepo sa njom. Spavale smo kao bebe - izjavila je Ana.

Voditelj Milan Milošević našalio se sa Sanjom i Anom, pa ih je upitao da li bi otišle zajedno na Rajsko ostrvo i ovako se ponašale sa Eleonorom Miljković, Lunom Đogani i Stanijom Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što da ne - rekle su Ana i Sanja, a Matora je dodala: Što da ne idete, treba da idete!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

'