AKTUELNO

Nastao haos za stolom.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanima je večeras pušten snimak iz garderobera kada je David Dragojević pomazio Marijanu Zonjić po glavi. Nakon priloga nastala je opšta pometnja za crnim stolom, a mnogi ukućani smatrali su da se Marijani sviđa David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je glupost! Meni je ovo smešno. Nikada iz mojih usta nije izašla rečenica da mi se sviđa David. Ovo nije prvi put. Ovo je stvarno prijateljski. Nije ovo prvi put da me pomazi - govorila je Marijana.
To je bilo u garderoberu kada je ona plakala. Ja uvek kada uđem u garderober, Marijana ne zna šta da obuče - izjavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni David ovde deluje jako srećno. Ja mislim da se David sviđa Marijani. Zašto David zove Marijanu snajper? Zbog njenih grudi i bradavica! Ja znam! Hajde Davide, reci da li lažem - ubacila se Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se i te kako nije svidelo Davidovoj devojci Ani Korać, koja je nakon puštenog snimka bila veoma ljuta na Dragojevića, a zatim su njih dvoje ušli u raspravu.

Nisi mi rekao tako. Rekao si da si je mazio kada je plakala. To je to. Nema veze i da jesi i da nisi - rekla je Ana Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam! Kakva glupost. Aleksandra ovo što priča je glupost. Nemoj da mi ona skače više i priča o bradavicama. Ona kada je plakala u garderoberu, tada je imala problem - govorio je David.

U sve se umešala i Stanija Dobrojević, inače Marijanina najbolja drugarica, koja je rekla da se Zonjićevoj dopada Dragojević. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Marijana Zonjić

'