AKTUELNO

I Davidu smeta Anino flertovanje sa Markom.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Akteri sledećeg snimka bili su Ana Korać i David Dragojević koji su razmenjivali nežnosti u kuhinji. Međutim, David je taj trenutak iskoristio i kako bi ljubomorisao Ani zbog glasina da ona flertuje sa bivšim dečkom Markom Markovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

David je ljubomoran, ali neće to da prizna i onda ga ja jurim kao pas da mu objasnim razliku između nas. Ljubomorni smo, pa šta sada? Ljubomorna sam, priznajem! U ovoj situaciji on je bio ljubomoran, ali to neće da prizna. U snimku smo pričali o Marku. Rekao je da mu smeta ta tema više - rekla je Ana.
To je za mene glupost. Ja sam rekao da mesec dana ide ta priča Marko i gledanje. Za Staniju se Ana nikada nije naljutila. Smeta mi! Znam da ne flertuje, ali me nervira ta priča. Ja sam samo njoj rekao kako bi ona reagovala na tako neke situacije - bio je Davidov komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Marko Marković imao svoje izlaganje i istakao kako Ana Korać flertuje sa njim, a kada je to čula ova zadrugarka odmah je burno reagovala, jer joj se nije svidelo ono što je čula od strane Markovića.

Ne gledamo na iste stvari jednako. Ja sam to video kao neki vid flerta, on nije. Iskreno, ne mogu nikako da provalim šta je i kako je. To nije mahinalan pogled, ja imam devojku i to meni ne treba. To je za mene završena priča - izjavio je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da izmišljaš gluposti i da se pravdaš Staniji! Mali nemoj da s*reš! Sada s*reš! Ja da sam htela da budem sa njim, bila bih. Ja volim ovog čoveka (Davida) - odmah je burno reagovala Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nešto ima. Moja veza traje deset dana i ne znam šta će biti sa mojom vezom, ali sa Markom imam otvorenu komunikaciju. On mi je rekao: "Ana me gleda", na venčanju mi je rekao: "Obrati pažnju" i obratila sam. Ana stvarno flertuje i gleda ga ispod oka. Nisam to očekivala od Ane - rekla je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

'