AKTUELNO

Zonjićevoj je bilo veoma neprijatno.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na sledećem snimku je prikazan razgovor Maje Marinković sa Drvetom mudrosti, gde ona njemu priznaje da postoje simpatije između Marijane Zonjić i Davida Dragojevića i da je ovaj zadrugar sanjao Zonjićevu. A glavni akteri ove priče su odmah potom prokomentarisali ovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se Marijana ne sviđa, niti sam joj ikada dao povod za to. Meni je Marijana draga, bio sam uvek uz nju kada joj je to bilo potrebno, kada su je svi vređali - rekao je David.
To nije istina, kraj i tačka. Meni se David ne sviđa, ja sam njega gotivila kao druga. Ja njega volim kao druga - dodala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona gotivi Davida i Anu, ne želi da im se meša u vezu. To je tačno. David gotivi Marijanu. Ja razumem Marijanu zašto ne želi sada da se priča o ovome. Ne mislim da ovo može da ugrozi vezu Ane i Davida - rekla je Maja, a onda je o svemu ovome dala svoj sud i Aleksandra Subotić:

Foto: TvPink Printscreen

Jedina osoba koja je tada imala hrabrosti da priđe Davidu i da krene da igra sa njim bila Marijana, a Lazar ju je sklanjao od njega. Meni je tada bilo drago što ih je Marijana postavila tada za potrčke. Ja mogu da dam ruku da se ti snovi nisu dešavali dok sam ja bila sa njim, već da su bili nakon moje diskvalifikacije - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zbog Davida će ostati bez ijednog prijatelja: Matora ne može da oprosti Dragojeviću, pa poručila Ani da se povlači iz priče! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'