AKTUELNO

Nije mogla više da mu ćuti!

Naredno pitanje bilo je za Anu Korać, gledaoce je zanimalo zbog čega je toliko kontradiktorna, te je zadrugarka imala spremljen odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ana, govorila si za Aleksandru kako je posesivna, a ti devojko ne daješ dečku ni da u toalet ide bez tebe, zar ne misliš da je to bolesno? - glasilo je pitanje.
Meni je drago što je on moj privezak. Drugo je kad je neko posesivan i ljubomoran bez razloga, on kad ide u toalet, on zove mene, a kada sam komentarisala Aleksandru, ja sam govorila da je ljubomorisala i da se svađala sa njim - rekla je Ana.

Potom je i Aleksandra Subotić ustala kako bi prokomentarisala Anine navode, pa je uskočio i David Dragojević kako bi pokušao da je opravda.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je isto, ista režija, David sve radi po pravilima. Kao Hurem, Hurem kad se promenila, sve je isto, samo nje nema, isto se desilo tako i sa Anom i sa mnom. Isto kao i nju, on je mene naučio na takav odnos, on je konstantno pričao da sam ja jedina devojka sa kojom je on živeo, govorio da  ne može bez mene. Trčao je da me poljubi, zagrli, govorio je da nikada nećemo dosaditi jedno drugom. Dečko ode u Ameriku, ja ostanem budna zbog nje do 6 sati, bili smo non-stop zajedno, odjednom on želi da menja naš odnos iz korena, a na sve to isti taj moj momak, počinje da flertuje sa drugim devojkama - tvrdila je Subotićeva.
Ja sam želeo da se razdvojim, kada sam rekao od tada je plakala i prišao mi Savo i opet mi je bilo žao. Tada je bilo prvi put to veče kada sa rekao da hoću da se razdvojimo. Ona je mene psihički maltretirala, puklo je sve jer nije valjalo, previše ničega je puklo kao balon - uzvratio joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'