AKTUELNO

Miljković je sve zakuvao.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je postavljeno Marku Miljkoviću, ali je onda nastala brutalna svađa između Aleksandre Subotić i Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Marko je izjavio da je nova pesma Slobe Radanovića patetična, zbog čega je Aleksandra morala da iznese svoje mišljenje.

Što se tiče patetike, da li je Sloba patetičan? Ja bih ovom prilikom čestitala rođendan Slobi, iako ne odobravam ono što je uradio, ali mislim da je Marko Miljković jedna napaćena duša i ovo je njemu sada poslednji voz. Jedina devojka koja ide uz njega je Miljana Kulić. Ja nemam zbog čega da se pravdam, tvoja devojka koja je iole normalna, trpi da joj kažeš da "Puši k*rac" - urlala je Aleksandra, a onda je skočila Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Prestani da joj odgovaraš, nema je nigde. Ovo je jako ružno što si rekla, sad si ispala jako zla. Odvratna si. Jako si loša, zašto se mešaš u moju vezu sa Markom? Tvoja priča su Ana i David, rekla si malopre sve o sebi - vikala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Ona je zatim zamerila Miljkoviću što uopšte ulazi u raspravu sa Subotićevom, pa se ona na kraju obruši na nju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'