AKTUELNO

Njegova devojka sve pomno slušala.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Marku Miljkoviću, a glasilo je:"Kažeš da si celog dana bio smoren i da ti je Luna kriva za sve. Dok je ona ležala u krevetu sedeo si napolju i hvalio sve što je u vezi Dorotee, rekao si da je šteta što je sama i da bi u paru bila mnogo bolja. Da li bi želeo da je u paru sa tobom".

Nikome ja nisam rekao da sam smoren tokom cele svadbe. Nisam bio smoren do jednog trenutka dok Luna nije došala sa energijom koja mi se nije svidela, trudio sam se jedno pola sata da to veselje bude normalno. Kad smo se posvađali, od tog trenutka sam otišao sa svadbe, nisam se osećao prijatno, sklonio sam se. Što se tiče Dorotee njoj sam rekao da bi mnogo više pokazala da ima mušku podršku ovde, jer je tako doživljavam. Prestrašena je, kad bi imala muškarca da joj se nađe, ona bi mogla da bude duhovita i interesatna. Ona zna da iznese sve na simpatičan način. Nevidljiva je kao jedinka trenutno, ali kad bi bila sa nekim u paru pokazala bi više, pametnija je od devojaka koje su njeno godište - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

To je izvučeno iz kontektsta - rekla je kratko Dorotea Jovanović, dok je Miljkovićeva devojka Luna Đogani sve pomno slušala, ali nije imala komentar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ljuba GLEDALA U ŠOLJU Sanji, a zbog onoga što joj je rekla, Matoroj NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'