AKTUELNO

Nije ovo očekivao od svoje devojke, pa joj udario kontru.

Voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Sledeće pitanje voditelj je pročitao za Lunu Đogani, a bilo je u vezi sa razgovorom sa Jovanom Tomić Matorom o njenom dečku Marku Miljkoviću, iako je znala da njih dvoje nisu u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš da Marko nije u dobrim odnosima sa Matorom, a ti u nedelju odeš sa njom i ogovaraš svog dečka, zašto to radiš? - glasilo je pitanje.
TO nije bilo ogovaranje, otišla sam da proverim kod Marka, on nije hteo da se vrati. Ja sam se presvukla i vratila se, sedela sam pored Matore, bila je tu neka pozitivna energija, ispričala sam joj što sam bila odsutna, nisam pričala da je debil, kreten, već šta se desilo. Jovana nije ništa kometnarisala o Marku, već je pričala da joj je krivo jer se nisu više potrudili. Ja sam Matoru upoznala pre Marka, niti njemu smeta, niti mi je ikada rekao ružnu reč o tome. Mi i kada se družimo, nemamo veze sa Markom. Ja pritom nisam razlog njihove svađe - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja moram da kažem, osećam se odvratno, ne volim da se suzdržavam, mnogo je teško da čovek kao ja, kada za neke stvari moraš da prećutiš. Ja jesam rekla Luni da on nije dužan da ispoštuje Sanju, već svog prijatelja Savu, jer je on Lunin najbolji priajtelj - dodala je Matora.
Što se tiče Matore, da ovo nije rijaliti, s obzriom da je prošlo toliko dugo vremena koliko se poštuje naša distanca, mislim da bi seli da popričamo, da smo napolju, možda bi čak i izgladili odnos. Što se mene tiče možemo da sednemo i popričamo ljudski, ne smeta mi što se Luna druži sa njih dve - bio je jasan Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'