AKTUELNO

Žestoko su se posvađali Zorica i Mića zbog Lune.

Odnos Lune Đogani, Marka Miljkovića i Stanije Dobrojević bio je jedna od tema tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", nakon što je Mina Vrbaški izabrala Staniju i Marka za potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i Marko se u poslednje vreme često svađaju, a Miljković je zamerio svojoj devojci i njen razgovor sa Stanijom Dobrojević za vreme devojačke večeri Sanje Stanković. Tokom ove teme, voditelj Milan Milošević želeo je da čuje mišljenje Aleksandre Subotić o celoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to takvo ponašanje prema jednoj devojci bolesno. On nju ponižava. Toliko je otvoreno ponižava da je to meni bolesno. Šta misli njena majka koja gleda to? Neću da ulazi u tom, ali on o tome treba da razmišlja u svojoj vezi. Ja mislim da se Marko plaši da će Stanija izvući nešto iz Lune što ne ide njemu u korist. Marko se svađao tokom svadbe da bi došao u prvi plan - rekla je Aleksandra, a onda je reagovala Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

On je totalno nebitan u celoj ovoj priči. U ovoj priči više nju podržavam nego njega. Kada izađu neka rade šta hoće, ali do kraja treba da bude njena emotivna štaka. Ona njega nije iskoristila da bi prebolela Slobu, ali joj je bio potrebniji da bi prebrodila to nešto - pričala je Stanija.

Zatim je Zorica Marković pričala o Luni Đogani, za koju je imala samo reči hvale, što se nije svidelo Lepom Mići. Pevač je počeo da viče kako Zorica nije iskrena i govorio kako je ranije sve najgore pričala o Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pohvalim Lunu. Ona ne krije ništa! Nikada ništa loše nisam rekla za ovu devojku. Te njegove koske ne mogu mene da omalovaže. Mićo, ćao! Luna je u ovoj sezoni najbolja. Devojka je surovo iskrena, svesna je da od ove veze kada izađu nema ništa. Totalno dva različita sveta. Ona ima emociju, ali od te priče nema ništa. Što se tiče Lune i Stanije, svi smo bili iznenađeni kada smo ih videli da pričaju - govorila je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'