AKTUELNO

Progovorili i o milovanju u garderoberu.

Nedelja je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević upitao je Marijanu Zonjić o njenom priznanju Lepom Mići da joj se sviđa David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da ta priča ide po kući. Meni se David ne sviđa. To nije sviđanje. David mi se ne sviđa, nego kada ti je neko mio ili drag. Mića me je terao i terao da mu priznam - pravdala se Marijana.
Ima sve snimljeno, ja sam dovoljno pametan da kažem sve stvari. Ona govori meni, ja ćutim sve vreme. Ja bih voleo da Marijana kaže - ubacio se Lepi Mića.
Ja ni u jednom trenutku nisam rekla da mi se David sviđa - nastavila je da se pravda Zonjićeva.
Potrvuđujem glavom i bradom da je rekla. To je ta priča kada nećeš da potvrdiš ono što kažeš. Videćemo klip u četvrtak - poručio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević je želeo da da svoj komentar na situaciju, a prokomentarisao je i to što .

U garderoberu je plakala, nije bio nikakav vid emocije. Ja sam Ani to rekao. Sutradan sam je video u garderoberu i tada sam je pomazio i prošao. Meni ta priča ne treba, ja ću da se distanciram - odgovorio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#David Dragojević

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'