AKTUELNO

A rekla je da joj on nije bivši dečko.

Zadrugari nisu očekivali ovako žestoka pitanja koja je sedma sila postavljala u emisiji ,,Pitanja novinara". Glavna tema ove večeri bili su, između ostalog i Ana Korać i David Dragojević, kao i njegovo priznanje da bi voleo da se njegova druži sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je bez dlake na jeziku ponovo priznala koliko se loše osećala zbog toga, pa uporedila situaciju sa Filipom Mijatovim.

David je izgovorio najgluplju stvar za ovih 9 meseci! Mene Ljuba nikada nije uvredila, to što ona priča sa strane, ona pecka sa strane! Aleksandra me konstantno vređa i svađa se sa mnom! Ja sam ga pitala zašto mrzi Ljubu, on je rekao da ima svoje razloge. Samo nije hteo zbog toga da kaže. Aleksandra je ta koja me vređa. Ja sam njemu uporedila situaciju, kao kada bi on dobio pitanje za Filipa i Miću i da kaže Filip. Nije razmišljao, rekla sam mu da nije imao mozga, kriv je i ne mogu da ga opravdam. Odvratna situacija - priznala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da li neko sa kim si u vezi može da utiče na tebe da promeniš mišljenje o nekom, a taj neko te nije uvredio? - glasilo je pitanje novinara.

Ne, ja dok ne vidim svojim očima i dok ne uđem u priču sa nekim ili svađu...David ne utiče na mene. On je meni rekao da Ljuba nema lepo mišljenje o meni, ali mi nikad nismo imale svađu. Poštuje ona mene i ja nju - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'