AKTUELNO

Miljković u totalno drugačijem izdanju rekao sve šta ima!

U Beloj kući nastao je opšti haos zbog sedme sile koja je iz studija postavljala pitanja zadrugarima. Jedan od novinara zamolio je Marka Miljkovića da nakon žestoke svađe sa Lunom Đogani otkrije šta je pravi razlog njegovog bojkotovanja svadbe na kojoj su se venčavali Sanja Stanković i Savo Perović.

Zbog čega si prihvatio zadatak na silu? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja gledam da se što manje eksponiram kad su zadaci u pitanju. Kad sam video da nema ko da mu bude otac, on je izabrao mene, ja predložio Lunu i tako smo se dogovoriti. Izbegavam, to mi ne prija i nije mi interesantno. Mislio sam da nećemo nešto preterano da glumimo. Moj zadatak je bio da dočekujem goste i tako sam se postavio. Niko nije ispoštovao, svi su samo uleteli. Luna mi je na tome zamerila, pa je nastao haos. Nervira me što priča da ja nisam hteo da igram. Samo je ustala i drsko otišla. Katastrofa, ukapirao sam da to što sam joj rekao ,,Puši ku*ac", ona je posle 15 minuta skontala i došla da mi se izvini, jer je preterala. Pet puta sam pokušavao na lep način, sve gora i gora situacija! Kad je njen bezobrazluk dostigao vrh moje tolerancije, ja sam morao da je napušim ku*cem. Ne znam da li ja treba da je napušavam, da bi ona shvatila! U jednom trenutku mislim da je to ispravan put sa njom! Naravno da je preterala, 24h ima udarce sa posesivnošću! Iz čista mira mi kaže da joj okrećem leđa! Tu sam, nisam u Kruševac otišao, u Zadruzi sam! Mene Ana i David ne interesuju kao par, vazduh su! Ja se nikad ne bih ponašao kao David, nikad! Ja uopšte nisam taj tip! Oni su kao pupčanom vrpcom vezani! - rekao je Marko, a onda zaprepastio Lunu kad je priznao zašto se naljutila -

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije bila ljubomorna na Anu i Davida, nego na moj razgovor sa Stanijom! To mi je rekla! Rekla mi je da se smeškam! - rekao je Marko.
Nisam to rekla! Opet pravi priče sa Stanijom! To bi ti možda voleo tako, ali... sve je u pravu Marko! - pravdala se Luna.

Novinari su zaključili da Luna traži u Marku ono što imaju Ana i David, iako mnogi komentarišu da je njihova veza neiskrena. Stoga su upitali Miljkovića da li se loše osećao zbog ponašanja svoje devojke, a on je iskreno odgovorio da mu je samo bilo žao sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Žao mi je sebe i što sam je to izgovorio osobi koju volim! - rekao je Marko.
Ti si preterao, nisi morao da odeš, nego da ostaneš! Što moraš da se svađaš?! Pusti me da se iskuliram! Odakle Stanija u priči sada?! Pominješ devojku i praviš priče koje ne postoje! - bila je uplašena Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

'