AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje voditelju Milanu Miloševiću o svemu što se desilo protekle nedelje!

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima čiji su postupci obeležili proteklu nedelju u Beloj kući obavio intervjue. Na red je došla i Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je prvo upitao Koraćevu za svađu koja je nastala između nje i Davida Dragojevića, kada je on u njeno ime odabrao Aleksandru Subotić za osobu sa kojom bi se Ana radije družila u duelu sa Ljubom Pantović, i za to što zadrugari komentarišu da se promenila u odnosu na svoje ponašanje u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

On (David) toliko Ljubu mrzi. Ja ga pitam zbog čega, on kaže: "Videćeš kad izađeš. Između dva zla, birao sam manje, birao sam bezveze, izvini". Okej, ispadne i ja da nešto lupim bez razmišljanja, ali odvratno mi je bilo. Nisam pokazala drugu sebe. Prošle godine se nisam ni sa kim svađala, nisam bila zaljubljena, niko me nije napadao, sada je sve kontra. Moram da se branim. Naravno da mi smetaju neke stvari kada sam u vezi. Nemam opravdanje za to što je uradio. Aleksandra mene naziva "elitna" od kada je ušla. U moje ime? To je katastrofa. Problem je što kada se ja naljutim, on mi se umiljava kao neko mače. I kad hoću da se svađam sa njim, on spusti loptu, neće da se svađa sa mnom. Mislim da neće jer pored celog ovog pritiska, neće i sa mnom. Neće da ne bi ljudi komentarisali - ispričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je takođe napravilo paralelu između Davida koji iznosi finansijske informacije o svojoj bivšoj verenici Aleksandri Subotić, kao i Filipa Mijatova koja to isto radi za Koraćevu. Njega je zanimalo zašto Davidu smeta što to Mijatov radi, kada to isto radi i sam.

Filip nikada u životu nije bio moj dečko. To je ružno i sa njene i sa njegove strane. Ja bih sve prećutala - navela je Koraćeva, pa ispričala da li se i dalje svađa sa Davidom ispod jorgana.
Ranije smo se raspravljali i svađali ispod jorgana. Od kad su nam skinuli paravan, kad imam nešto, ja mu kažem. Briga me za kamere.On neće zbog klipova, da se ne bi komentarisalo.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju intervjua, upitao je da li vidi sebe sa Davidom i posle rijalitija i da li je sigurna u svoju vezu sa njim.

Iskreno, jesam. Nemam ni jedan posto, ni crvić sumnje. Kada ga zagrlim, kao da je neka puzla koja se sklopi sa mnom. Jedva čekam da izađem sa njim, nemam nijednu zamerku

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'