AKTUELNO

Dobrojevićeva je i voditelja ostavila bez teksta!

Zadrugari će se ove noći oprostiti od jednog zadrugara koji će se u duelu boriti za opstanak u ovom najgledanijem rijalitiju. S obzirom na to da će Marko Petrući i Aleksandra Subotić voditi borbu, njihovi očevi prisustvovali su u studiju kako bi podržali svoje najmilije.

Voditelj Milan Milošević je stigao u Belu kuću kako bi intervjuisao pojedine takmičare, a prva je bila Stanija Dobrojević koja se odmah požalila na Jovanu Tomić Matoru i otkrila koji su pravi razlozi za netrpeljivost koja je nastala između njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam to pitanje vezano za moje godine. Jedina nisam imala majicu na devojačkom, meni je bilo jako vruće. I onda sam bila u fazonu, daj da se veselimo. Ne želim više da ulazim u konflikte. Oni su toliko željni kadra, zadatka, da su stalno u prvom planu po svaku cenu. Danas veštačke frke, kao na primer Matora. Desila se i jedna situacija gde sam ja sedela Marku u krilu. I videli smo da Aleksa jede rusku salatu, pa smo mi hteli da uzmemo malo, mrzelo me da idem po tanjir. Odmah su počele ružne reči, Matora je odmah skočila, kao da sam ja ukrala. Matora se konstanto kači na mene, kao nekad Zerina. Možda to radi zbog rijalitija, a možda me stvarno ne gotivi. Njoj smeta sve šta ja radim - rekla je Stanija.

Sanja Stanković će sutra stati na ludi kamen sa Savom Perovićem, što je u sklopu zadatka koji im je priredio Veliki šef, a voditelj Milan je inspirisan time upitao sagovornicu za koga bi se ona udala u Zadruzi, kada bi imala mogućnost da bira.

Foto: TvPink Printscreen

Najzanimljivije bi bilo da budem sa nekim ko je već u paru, David ili Marko Miljković, taj zadatak bi bio profi. Ana bi napravila mnogo veći problem, nego Luna. Ana ima tajne razgovore, ona mu konstantno sugeriše. On joj kaže da se ljuti za svaku sitnicu, a mi to nikad nismo videli. Luna je spustila loptu i stvari su joj jasnije. Sigurnija je - priznala je Stanija.

Dobrojevićeva je često isticala da su zadrugarke ljubomorne na nju, ali nije mogla da sakrije svoje mišljenje o Dorotei Jovanović za koju je sasvim sigurna da je najzlobnija osoba.

Foto: TvPink Printscreen

Svi imaju neke svoje razloge zašto nešto prećute, jako je teško uputiti lepu reč nekome. Žao mi je zbog toga, žena ženi je kao zmija. Oni misle da me udare na sujetu u nekim svađama. Govore mi da sam baba, a ja imam 34 godine i savršeno se osećam u svojoj koži. Osećala sam pakost samo od Lune, ali toga više nema. Dorotea je najzlobnija, ona bi me napolju izudarala. Pokrala mi je svu hranu. Nora isto, mlada devojka, a isto me proziva - rekla je Dobrojevićeva.

Ana Korać nije želela da ide na rvanje u čokoladi koje se odigralo u emisiji "Amidži šou", a Stanija je shvatila zbog čega, pa se dotakla Ljube Pantović i Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Izgledalo je malo agresivno, a i uplašila se da će biti u paru sa Aleksandrom. Bilo bi mi lakše da se nikad nisam družila sa Aleksandrom, razočarala sam se u nju kao čoveka. Bila sam joj prijatelj i nije ona uopšte onakva kako sam je zamišljala. Veliko razočarenje, ali za ovu priču što joj se desila, tu sam na njenoj strani. Što se Ljube tiče, mislim da igra igru, pa čak i sa Aleksandrom. One imaju nerazjašnjene odnose, one moraju duboko da oproste jedna drugoj. Sve je ovde prećutno zarad rijalitija. Obrukale su se, Ljuba je veći krivac, jer je roditelj - rekla je za kraj Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'