AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti, pa joj je pružio podršku!

Nadežda Biljić i Toma Panić seli s u ranim jutarnjim satima kako bi popričali. Kako je već poznato, njih dvoje su imali ljubavnu aferu, koja nije uspela, pa su kao prijatelji popričali o Panićevoj jednoj neostvarenoj ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi jednu stvar, ona ne može da ima drugog dečka, ja ne mogu da imam drugu devojku. Niti ja hoću, nit ona hoće da se vratimo. Jednostavno ne može, ne pije vodu. Nismo jednu za drugo, znaš kako ta devojka izgleda? Pf! Nema u kući takav tip, takva faca, kao Sanja, a telo kao Maja, a nije ni to. Ali ako hoćeš približno, kao slično. Zbog nje sam napustio manekenstvo. Mene ovde ograničenje ubija i ja to nisam hteo da priznam od samog starta - ispričao je Toma.
Možemo da imamo svako svoj život, ali kada znamo jedno drugo. Sve te razumem - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Toma se potom dotakao i Nadeždinog incidenta sa Mikijem Đuričić, pa je izneo svoje mišljenje o njemu.

Ja da sam ga video, ubio bih ga štakama, ne bih mogao da se suzdržim. Čuo sam i Suzanu kad kaže šta mu je ona kriva. Da sam ja tu bio, na mene bi skočio, samo bih ga ja slomio. Da sam ja u toj situaciji kao ti, kao što ja nisma video, ja nisam verovao. Nadežda nije mi jasno, u čemu je problem. Ja ne verujem, što se on meni prvi javio, da ga kao niko nije zvao za mene. On je za mene rekao da svima može šamar da da, osim mene. Ja sam njemu rekao da neću da ga ganjam napolju. Vidimo u kakvoj je situaciji, hteo sam da ispadnem čovek prema njemu. Ja kad budem izašao, ja ću saznati gde leži i sa kime leži - ispričao je Toma.
Ja nisam mogla da gledam, ja mogu da pretpostavim da si ti seo i da nisi mogao da gledaš. Leži sa mojim bivšim, nezakonitim mužem - dodala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'