AKTUELNO

Ne žele da je slome problemi koje je zadobila zbog ljubavi.

Marko Miljković tokom večeri prišao je Suzani Perović kako bi proverio kako se oseća. Posle incidenta i zverskog poteza Mikija Đuričića da udari Suzani šamar, a potom nasrne i na Nadeždu Biljić štakama, zadrugari, ali i javnost su ga žestoko osudili.

Tokom dana, Miljković je prišao Perovićki i popričali su o svemu, te ju je on posavetovao o celoj situaciji, a sada mu se žrtva nasilje iskreno zahvalila, pa su popričali dodatno o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Imam dve opcije da budem skroz dole, ili da se izdginem. Biće bolje. Sve ja to što radim, razmišljam, samo se vraća, gde god da krenem, slike su mi iste boje, sve mi je ovde isto. Mislim da sam ja i dalje jaka i da ću to izgurati. Samo još malo da se dovedem, vratiću se onoliko koliko treba. Ne mogu ni preko noći da me sve prođe. Ovde je neverovatno kada ustaneš i kažeš sve. Najstrašnije osuđujem potez prema Nadeždi, mislim da tom čoveku treba ozbiljna stručna pomoć. Ja ne mogu da lažem Marko, razumeš? Treba mi vreme i vreme, ne mogu da nađem adekvatnu reč, sve mislim kao da sanjam, da iz onog svega, ja ne znam kako. Kad me neko pita kako se osećam, ja ne znam kako da objasnim - izjavila je Suzana.
Znam da ti je preteško, ne mogu ni da zamislim, ali znam sve. Nađi nekako, saberi se i polako. Ti jednostavno ne znaš tvoje pravo mišljenje za celu situaciju, niti moraš. Tvoje pravo je da ne znaš, ja to razumem i to tako treba. Imaš svoj mir, budi malo sebična, gledaj malo sebe, gledaj sebe da zadovoljiš, da tebi bude lepo. Pa posle nekog vremena ti ustani i reci šta i kako.Gledaj da ne pričaš sa zadrugarima o svemu tome - savetovao ju je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'