AKTUELNO

Cimeri ih žestoko osudili.

Na narednom snimku zadrugarima je prikazan razgovor Stanije Dobrojević i Marka Markovića iz kupatila, gde su oni pričali o svom ljubavnom odnosu. Oni su govorili o tome da li bi trebalo da budu zajedno, kada će ozvaničiti vezu, kao i o tome kako će sve biti prihvaćeno napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je takođe zamerila svom dečku zbog njegovog odnosa sa Majom Marinković, a Marko je izjavio da on nju ne vidi. Marković je takođe ovom prilikom Staniji izjavio ljubav. Zadrugari su mogli da čuju jasno i glasno da je Dobrojevićeva rekla da će biti u vezi za tri nedelje i da se on više ne "petlja sa drugim devojkama jer sa njom ima priču".

Ja pola ovih stvari nisam rekla, nije ni on rekao. Neke stvari jesu tačne, a pola stvari nije tačno. On nikad meni nije rekao "Voleću te". Ja sam rekla da neću da spustim šapu, da on to uradi, ali za tri nedelje dok se sve iskristališe. Rekla sam mu da se fizički pazi od devojaka ovde. Neke stvari stvarno nisu rečene - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti sada vređaš produkciju, sve što je bilo ispisano je rečeno - prekinuo ju je voditelj Milan Milošević.
Rekla sam mu da čeka tri nedelje, da ozvaničimo vezu po izlasku, a on je to uradio odmah u ponedeljak. Rekla sam mu da ako bude sve ovako, da će on sigurno ostati do kraja. Rekla sam mu pošto sam počela da mu poklanjam pažnju, "Ako želi da se držimo naše priče, da se mane autsajdera i da se ne spušta na nivo k*rve" - rekla je Dobrojevićeva.
Vi ste se sve dogovorili - povikali su Zorica Marković i Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu rekla da može da se druži sa svima, ali mora da nauči da se brani jer devojke naskaču kao mušice - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ove priče u toaletu, Stanija je ozbiljan folirant, vidimo na klipu da se dogovaraju kad će i šta da se odigra. Ti si sve to rekla, ne znam da li si toliko glupa ili nisi dobro odigrala taj potez koji si isplanirala. Meni je ovo smešno, sprdam se. Ja nisam kriva što on uskače u tvoj krevet, a prema meni ima erekciju, pokazuje jezikom i tako dalje. Nisam ja ta koja je nakakala oženjenom čoveku na polni organ, nego ti, pritom ja nemam 35 godina. Ne izlazi klip kako ja tebe ogovaram. Ako sam ti ja problem, to moraš da rešiš sa svojim dečkom - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Još se buni što je ona fejk, sve može kad je ona u pitanju, ona je natprosečna, znači "Ti dečko imaš priču sa mnom, šta će ti k*rve" - dobacila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Mene nervira što on nije izdržao tri nedelje, već je u ponedeljak ozvaničio, to bi bilo mnogo interesantnije - rekla je Stanija.
Ona je matematički proračunata, ona ne voli ni mamu svoju, samo sebe. Jedino živo biće koje unapred određuje emocije, to je ona - dobacio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko saznao da je Luna NARUČILA SLOBINU PESMU, pa otkrio šta misli o tome I DA LI MU SMETA TO ŠTO VOLI DA GA SLUŠA! Đoganijeva nije znala šta da mu odgovori! (VIDEO)

Ja znam da Stanija kompjuterski radi sve, gleda u kamere, zato sam i prestao da se družim sa njom, meni to smeta. Krivo mi je zbog Marka, jer on misli da je u top priči, ali ispada igračka Stanijina. Smatram da se Marko mnogo bolje pokazao u tom prvom delu, ne liči na Crnogorca. Mislim da je on kvalitetan momak, ovo mu uopšte ne treba. Ona mu govori šta da radi, a on klima glavom - izjavio je Bane Čolak.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'