AKTUELNO

Iako je pokazao jasno da ga je zabolelo, ne sme to da prizna.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugari su imali priliku i da pogledaju video-prilog u kom Ana Korać i David Dragojević vode razgovor o Aleksandri Subotić i Ljubi Pantović, zbog koje je izbila svađa između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam mu da treba da zna šta govori i da se ponaša kao zreo muškarac. Dobio je pitanje sa kime bi se ja družila, ja sam mu rekla da ne priča u moje ime, kad već nije ni u svoje hteo. A ako hoće, neka poredi ko me je više vređao. Mene Ljuba nije vređala toliko. Rekla sam mu da ima pileći mozak, ali sam mu rekla da i ja u mnogim situacijama deluje kao da ne razmišljam o čemu pričam. Jedino mi smeta što nije razmislio, pa odgovorio - odgovorila je Ana.
Ja njemu nikad nisam govorila da ima pileći mozak, niti sam mu govorila šta da priča. To je ono što ja pričam sve vreme, bilo kad, bilo šta pozitivno David da prokomentariše za mene, Ana Korać konstantno ima problem sa tim. Nas dvoje kad smo pričali, ona njemu kaže da ne priča sa mnom. Ana je ta koja ima problem i mislim da ona delimično utiče na to. Smatram da sa mnom ne sme da priča zbog Ane - dodala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

David se složio sa Aninom pričom, te je izbegao da da odgovor na pitanje voditelja da li ga je pogodilo što mu je Koraćeva dala epitet ,,pileći mozak".

Ana je dovedena pred svršen čin. Ovo su stvari koje su za ozbiljnu psihoanalizu. Kada nekog voliš, ta ljubav pređe u mržnju kad ga ne voliš. David ne može da mrzi Aleksandru, može samo da se pravi da je ne voli, već može nekog drugog više da voli. Ana je shvatila da David ipak nešto oseća prema Aleksandri - bio je jasan Lepi MIća.
Što se tiče tog pilećeg mozga, ja sam to rekla i za sebe. Aleksandra i ja smo ovde u najlošijim odnosima... Ja mu to kažem kad zasluži - ubacila se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ani je trebalo da bude veće poniženje što je on sebi dao za pravo da odredi sa kim će ona da se druži. Njemu je ona već govorila ovakve reči i da je s*sica i šta već, ali ga je ovo posebno pogodilo - imala je svoje mišljenje i Ljuba.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'