AKTUELNO

Želi da opravda svog dečka?

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Na narednom snimku prikazana je Suzana Perović koja je izjavila da su mnoge zadrugarke "dobijale šamare" od svojih partnera, te je time pokušala da opravda nasilje koje je doživela od Mikija Đuričića. Nakon odgledanog snimka, zadrugari su dali svoj komentar.

Poveravala sam joj se o nekim problemima, ali konkretno o nasilju ne. Ne znam o kome priča. Ja nikad nisam dobijala šamare napolju - rekla je Zlata Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam danas otišla kod Suzane i sela sam sa njom, porazgovarala sa njom. Rekla sam da je razumem u potpunosti. Mislim da me ona shvatila na šta sam mislila - navela je Mina Vrbaški.
Mislim da je ona aludirala na Zlatu, da je i ona dobijala šamare - rekao je Bora Santana.
Ja nemam pojma o čemu se radi, potpuno je suludo. To bi trebalo da umanji našu svest o tome što je on udario nju i Nadeždu. To nešto je napolju, čim ona kaže da joj je Miki preneo to što je pročitao u novinama. Sve i da kaže nečije ime, to ne menja stvari. Onda priča i o drugim ženama koje su imale problem - rekla je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao pevačicu zbog čega Suzana priča da je upravo Zlata krivac za njene i Mikijeve svađe, te je sada izbegava.

Ona me ne izbegava... Miki je bio ovde, nisam sa njim imala nesporazum. Kako ja mogu da budem krivac za ovo, kakve su to nebuloze. Oni su imali milijardu problema, nemam nikakve veze sa tim. Niti želim da imam ikakve veze sa njima, tu je kraj priče. Njemu je kriv ceo svet, ne ja. Ako neko treba da bude žrtveno jagnje, to je presmešno. Za ovo ne postoji ni komentar, ni osuda... On je psovao i mog muža, pretio mu je, ja sam rekla da ću zvati advokata, ali sam prešla preko toga jer mi se izvinio. Ja sam se sklonila od toga, jer mi je rečeno da se sklonim od toga, jer će se rešiti na mestu gde ja neću biti sama. Suzana će pre da sedne i popriča sa nekim ljudima sa kojima nije bila ni u kakvim odnosima. Mislim da joj je lakše da priča sa ljudima koji nisu bili upućeni u celu priču. Nas dve ćemo pričati napolju, ako budemo imale o čemu. Ja sam bila u toj temi dok on nije bio tu, ali samo u kontekstu "Daj Bože da se on vrati" - navela je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević je zatim zamolio Marka Petruševića Petrućija i Aleksu Savića da prokomentarišu sve, s obzirom na to da su oni sada Suzanini dobri prijatelji i da je neprestano teše.

Ja nisam realan kada pričam sa njom. Nisam podržao nasilje. Ovo je užasno, on je bolesnik, neuračunljiv je, on bi dobio papir da nije normalan. Ja Suzanu ne prepoznajem sad, ne znam šta da kažem stvarno. Treba čovek da se leči. Da je naišla Zlata napao bi nju, Zoricu takođe. Bilo koja od vas tri da je naišla, on bi nju udario - rekao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je Nadežda došla, meni je bilo žao što hramlje, ne može da hoda. Ja sam mislila da ona (Suzana) pati jer je Miki izašao. Meni je ovo očajno, užasno. Nisam ozbiljno shvatila Nadeždu. Tešila sam Suzanu jer sam mislila da pati jer je otišao. Ona je toliko patila, ona ni u jednom trenutku spomenula da ju je udario, ona njega užasno voli. Nisam znala da ju je povredio, meni je to užasno - ubacila se Dorotea Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ni ja, ni Sava, ni Petrući nismo komentarisali ništa od toga, do ovog trenutka dok nismo videli šta se desilo. Mnogi ljudi ovde trče pred rudu, pa se opravdavaju. Mi smo sa Suzanom jer smatramo da joj je potrebna pomoć. Danas nam je rekla da joj je dosta lakše kad smo mi tu, zato smo sa njom, smatramo da možemo da joj pomognemo. Naravno da ovo nema nikakvog opravdanja, ovo je strašno. On je bio kivan na neke ljude i nije mogao da se izbori sa tim da ona može da provodi vreme sa tim ljudima koji je ogovaraju. On ne treba da se vrati ovde jer ne može da izdrži, to je Mića pričao, u pravu je. Suzana je konfuzna, u šoku je, vidimo i po njenoj priči, treba joj vreme da se ohladi od svega. Ona njega nenormalno voli, ali sve velike ljubavi se kobno završavaju - naveo je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LOMILA SAM JOJ PRSTE! Dorotea otkrila kakve je scene pravila u školi, PA PRIZNALA ZAŠTO IMA ODBOJNOST PREMA ŽENAMA! (VIDEO)

Ja imam mišljenje i iznesem ga, ali znam da upotrebim situaciju. Kada vidim da je neko loše i smatram da će moje mišljenje dovesti do još lošije situacije, ja ga ne iznesem - rekao je Savo Perović Jovani Tomić Matoroj, koja se nije složila sa njegovim stavom.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'