AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan zbog ovoga.

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana Perović je zbog fizičkog nasilja koje je pretrpela od Mikija Đuričića bila na meti svih, a uporno je odbijala da daje odgovore na ovako delikatna pitanja. Međutim, Aleksandra Subotić nije imala problem da ispriča jednu situaciju zbog koje niko nije ostao imun.

Kakva si ti žena i majka, kad opraštaš ovakve stvari? - glasilo je pitanje za Suzanu, koja je ponovo ostala nema.
Meni se desio jedan incident sa ocem mog deteta, ja sam završila sa kragnom. Moja ćerka je pi*kila od stresa u krevetu. Nisam znala više šta da radim, htela sam i kod psihologa da je vodim. Ona je osetila zaštitu kad je videla Davida. Te noći kad se on vratio iz Amerike, ona je prestala da pi*ki u krevetu. Ovo gledaju i prate naše porodice i ja ne mogu da zamislim kako se Suzanina ćerka oseća, pa i sin, dok gledaju kako muškarac sa kojim je njihova majka ušla u vezu radi ovo. Jeste to možda jaka ljubav i sve, ali nema pravo da uradi bilo koju ženu. Možda je ružno da ja savetujem, ali volela bih da pričam sa njom, iako ona ne želi - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne pričam ništa, jer jako dobro znam kako se oni osećaju! Ja samo želim da izađem odavde i da porazgovaram sa njima, a onda sa Mikijem. Šta god da mislite, na prvom mestu su mi moja deca i porodica. Ne mogu da pronađem reč da opišem kako se oni osećaju - rekla je Suzana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'