AKTUELNO

Čolak misli da Dobrojevićeva sve to radi u inat bivšem dečku Vladimiru Tomoviću.

U emisiji “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'' jedna od tema se ticala Stanije Dobrojević i Marka Markovića, tačnije poljubac koji ona demantuje da se dogodio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je priznala kako je do poljupca došlo u nekoliko trenutaka. Potom je rekla da joj prija kako se on ophodi prema njoj, ali i da ima kočnice zbog lošeg iskustva sa ljubavima u rijalitiju.

Ne postoji problem. Ne znam šta smo, evo neka malo Marko priča. Ja sam malo zbunjena. Trebalo je da bude igra i mnogo mi se dopao. On mi krade poljupce. Stavila sam tačku na to, sad gledamo kako će sve ići. Prija mi sve ovo, možda sam se zaljubila, ali se plašim, imam kočnice - rekla je Stanija, a onda je Marković pričao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane Čolak koji je imao emocije prema Staniji Dobrojević je ustao da prokomentariše sada već svežu i zvaničnu vezu. Čolak nije mogao, a da ne komentariše da ne veruje Staniji da je zaljubljena u Marka, već da sve to radi u inat Vladimiru Tomoviću.

Jesmo, u vezi smo. Ja sam spustio šapu na nju. Ja sam zauzet dečko. Eto, da prestanem da lažem ovde - rekao je Marko.
Smatram da ovo sve radi u inat Tomoviću, a da je Marko shvatio igru ovde i da je pokušavao svašta ovde. Njemu se Nora sviđa. Nema tu emocija. Ako su iskreni, sve najbolje želim, ali mislim da su šuplja priča - govorio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija i dalje voli Vladimira. Krenule su joj suze kada su krenule slike sa njim. Neće moći tek tako da se opusti. Marku se sviđa Stanija, ali videćemo kako će to ići. Ne može neko tako brzo da uđe u novu vezu, ako je volela drugog - komentarisala je i Luna Đogani a onda su se svi nasmejali jer je i ona ušla u vezu sa Miljkovićem nakon raskida sa Slobom.
Kako i da su fejk sve nas to ugrožava, pustite ih, neka se igraju. Ne razumem vas ljudi, što skačete kao popareni - govorio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija misli da je moja veza sa Sanjom fejk, a mi zajedno 20 meseci. Naravno da ću da kažem ako mislim da su Marko i ona fejk -komentarisala je Matora, a onda je Zorica Markovića imala poslednju reč:
Mislim da su lep par. Govorila sam da se ona igra. Kako se oni ponašaju, mi tako komentarišemo. Sama je rekla da su se igrali, ali više ne. Vidim u njenim očima sve.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'