AKTUELNO

Dragojević je slušao sve vreme pognute glave.

Ana Korać je bila sledeća koja je komentarisala pitanje Milana Miloševića. On ju je upitao kako će se ona ponašati kada joj David u spoljnom svetu ne bude priuštio hranu, kao što to danas nije uspeo jer su došli u situaciju da im Luna i Marko daju dve paštete.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David je sposoban. Znam da nećemo doći u ovu situaciju napolju. Pored njega i ja sam sposobna da stvorim - rekla je Ana.

U jednom trenutku već iznerviran Miki Đuričić je rekao kako ga je David slagao i stvorio pogrešnu sliku o Aleksandri. Iako ga gotivi, on je rekao da je ispao loš u datoj situaciji.

Subotićka je prevarena, David nju nije voleo. Koliko god da je ne volim, to je istina. Nemam problem da se pos*rem po Davidu. On je mene lagao. Ja sam pomišljao da nije normalna. Ti si sine na kraju rekao da si lagao sve vreme. Ja njega volim više nego nju. Ti si nagovarao nju da udara ovde ljude... - govorio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam u studiju rekao da Ana nije k*rva za novac. Sa njom se ide na skupa mesta. Ana je takva sa frajerima koji joj se svide. Ana je imala imućne momke. Niko neće da dođe kod Ane i da daje pare za odnose. To što je neki konj zbog njene pi*ke, niko ga nije terao - govorio je Miki, a David nije bio oduševljen.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Miroslav Miki Đuričić

'