AKTUELNO

Svi bili u šoku!

U toku je ''Pretres sa Milanom'', a tema koja se povela ticala se zadatka koji nije ispunjen jer David Dragojević nije hteo da učestvuje u igri zbog koje su svi kažnjeni sa po 1.000 dinara nedeljnog budžeta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David je ustao i počeo da komentariše kako Ana Korać nema veze sa njegovom odlukom da ne učestvuje u zadatku, već da on ne želi da radi bilo šta sa Aleksandrom Subotić, sada već bivšom verenicom.

Laž, Ana ti je rekla da ne smeš - rekla je Ana.
Nisam hteo da učestvujem jer neću da imam ništa sa njom. Krenula je svađa, Aleksandra je pričala da mi Ana ne da da učestvujem, ja nisam hteo i to je to. Nema veze sa tim - rekao je David, a onda se oglasila Koraćeva:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam mu da ide. Čovek nije hteo. Ja neću da ga teram. Nisam ljubomorna na nju, ovo što ona priča. Prosto je ne vidim - pravdala se Koraćeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Devojko, skini puder i pogledaj se u ogledalo. Strašna si, spavaš u mojoj haljini. Još sam i pre rekla da je neko drugi napravio da bi ih linčovali, ali Davida i Anu ljudi vole ovde i neće da im zamere. David je nekoliko puta krenuo nešto, a ona mu je govorila svašta, van stola. Ti mene kopiraš, ne ja tebe. Ista si kao ja kada sam bila u vezi. O tebi se ovde samo priča da si prostitutka. Jedini kvalitet ti je što si elitna! Posle ovoga te čekaju dekice, ništa više. Ti, Davide, kepecu, ćuti, mene si maltretirao kada si bio pijan. On ja nasilnik, veruj mi. Videćeš i sama. Ja sam bila ono što je David od mene tražio da budem, njegov produkt - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'