AKTUELNO

Večeras isplivalo pravo lice Santane.

Bora Santana večeras je pokazao sujetu kada ga je voditelj Milan Milošević podigao i upitao oko izbora vođe. Naime, Bora je očekivao od Lazara Čolića Zole da ga postavi za vođu, što se nije desilo, pa je Santana ozlojeđen progovorio o bivšem zadrugaru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu rekao ako je to bio problem da ću mu olakšati i da izabere Baneta i mi ćemo biti na ćao - ćao. Ja neću da ga kočim da li će se dobro ophoditi prema Mići, Banetu... Ja se ne prodajem za sitnice, na mene ne može da računa. Niti je on dužan meni, niti ja njemu, video sam da to nije pravo prijateljstvo, dosta stvari se izdešavalo pa sam ja video. Nisam ja kao Bane, da trčim za njim. Ja nisam očekivao to od njega da napiše da ne može da se odluči, ako mu je to bio izgovor, bolje da mu to ne bude izgovor i neka ide dalje - izjavio je Bora.
Kada je Bora gurnuo Kiju Kockar zajedno sa sobom na plakat, on je rekao o sebi - odbrusio mu je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Posebno je bio moj nastup, posebno njen. Oni su je pozvali, pitali su me da li može, ja sam rekao da se dogovore sa njom. Ja mogu da imenujem neke ljude koje si ti pozvao, reći ću kad budem izašao! Ti vrlo dobro znaš da je istina!  - pravdao se Santana.
Bora je bio smrtno zaljubljen u Anu Korać! Ja sam samo rekao da mene druženje sa vama da ne interesuje. Zvao si Kiju Kockar zbog sebe, zbog interesa! Zašto ne neastupaš sam? Nego je Kija dovela publiku, to je ta tvoja slava! - otkrio je Lepi MIća.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'