AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Jovana Tomić Matora i Branislav Radonić Brendon nastavili su svoju svađu koja je započela još u emisiji ,,Pitanja novinara". Okidač njihovog sukoba jeste kada je Brendon izneo da se Jovanina partnerka Sanja Stanković samozadovoljavala ispred njega. Međutim, još jedan veliki razlog njihove raspreva jeste hrana, za koju Matora tvrdi da mnogi zadrugarima imaju problem sa Brendonom zbog halapljivosti.

Foto: TvPink Printscreen

Skini mi se k*rca! Rekao si mi da sam čvarak, rekao si mi da treba p*šu da stavim! Pitaj Staniju, šta sam još, pošto si mu rekla, šta sam još? Vređajte! Ja ti malopre pričam lepo, ti poklapaš mene da bi mogao da me negiraš. Dečko nisi moj drug, nisi mi niko! Čovek se ponizio za kesu pirinča! Pa je l' moguće ovo? - vikala je Matora.
Ti i dalje ponižavaš mene, na kontu hrane! Što me ponižavaš!? Ti si na samom startu pri donošenju mog tanjira napravila problem! Matora je u fazonu drži me da ga ne udarim, jaka mačo devojka. Sad treba da se teši, eventualno da se pridržava da me ne udara! - uzvratio joj je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'