AKTUELNO

Brendon udario Jovanu gde je najviše boli, a sve zbog tanjira pasulja.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević hteo je da popriča sa Branislavom Radonićem Brendonom o sukobu sa Markom Petruševićem Petrućijem. Naime, Brendon i Petrući tokom večeri zaratili su zbog toga što je Branislav hteo da dobije porciju pasulja više za sebe, što zadrugari nisu odoborili.

Brendone, mesecima postoji taj enimozitet između vas dvojice. Zbog čega dolazi do toga, šta je uzrok tome i da li je moguće da ne možete da pronađete zajednočki jezik - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da se bavim lobotomijom i šta je u njegovoj glavi. Svi su digli alarm jer sam ja pitao da li mogu da dobijem još jednu porciju pasulja. Kada sam sedeo za večeru sa krvnim nepriajtelj, a on je prišao i počeo da me pljuje. To šta on ima protiv mene, nemam šta da dodam, treba da ga je sramota. Ona tužba koju sam pokrenuo zbog njega, neću je povući. On meni konstatno sa leđa to radi - ispričao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Iznervirao sam se, hranimo ga kao svinju. Priča da je sportista, prošeta dva kruga i umori se. Dobio je pasulj koji nije trebao da dobije, ali mu uvek damo. On je hteo i kobasicu, i ona mu je rekla da ne može. Ja ne znam da li narod vidi da ova svinja konstantno jede. Problem je što se mi iznerviramo, umesto da ga kuliramo - dodao je Petrući.

Potom su Jovana Tomić Matora i Brendon došli u sukob zbog Sanje Stanković, za koju je zadrugar tvrdio da nije homoseksualnog opredeljenja, kao i da ju je prošle noći gledao kako se samozadovoljava.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana manipulišeš ljudima, i tu su počeli svi da viču na mene. Ja vam lično kažem šta mislim. Znao sam da ćeš se pravdati: Namerno si rekla da me skineš sa dnevnog reda, automatski sam se ja osećao nepriajtno. Ti si muškarac koji nema p*nis, a tvoja devojka je strejt, u tebi je pronašla rijaliti i potrčka!  - vikao je Branislav.
Nemoj da mi se obraćaš. Meni je krivo što si me juče lagao! To mi je krivo. Uvek kažemo da nećemo da ga primimo u grupu, a uvek ga primimo. Sramota me je, on je ovo hteo! Ako je radila to, drago mi je da je Brendon gledao i uživao! Ja kada bih videla Brendon da me gleda, ja bih odmah ostavila to!  - odbrusila mu je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'