AKTUELNO

Sad može da naruči i pesme koje joj je pevao.

Luna Đogani je potom dobila pitanje od predstavnika sedme sile o uspomenama koje je gledala sa bivšim dečkom Slobodom Radanovićem.

Luna pitanje za tebe, primetili smo da dok si gledala uspomene sa Slobom, bila si ozarena, čak i na Aninom rođendanu si uživala u pesmama koje je Sloba tebi pevao. Drvo ti je jednom prilikom reklo da usta mogu da izgovore hiljadu laži, ali oči samo istinu. Pa me zanima šta se tu desilo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da sam bila previše iskrena. Ne mogu biti iskrenija od ovog trenutka, nemam potrebe da lažem niti da skrivam nešto. Naravno da mi nije bilo svejedno kada sam gledala uspomene, jer je to bio težak period u mom životu i to je moja prošlost, ne mogu da pobegnem od je, amda bih to želela. To je mene sve dovelo danas ovde gde se nalazim, nadam se da ću biti jača zbog svega toga i da će me to činiti boljom osobom. Što se tiče pesama, išle su same jedna za drugom, niti mgou da pobegnem od njih, ali me više ne pogađaju. Marko nema problem sa tim, tako da nemam problem da ni naručim tim pesme, jer me više ne pogađaju, ne osećam nikakvu emociju, ni tugu, ni bes, pesma kao i svaka druga - odgovirla je

Foto: RTV Pink

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'